Obrazac za odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana

Obrazac za odustanak od ugovora na daljinu u roku od 14 dana Kod porudžbine izvršene online putem web sajta (ugovor sklopljen na daljinu) kupac ima pravo da nas u roku od 14 dana obavesti da odustaje od kupovine. Kupac koji odustaje od kupovine proizvod/e mora vratiti neoštećen/e u originalnoj ambalaži i u nepromenjenom stanju.

U slučaju da primetimo da je vraćeni proizvod oštećen imamo pravo odbiti odustajanje od kupovine, a kupac je dužan nadoknaditi nastalu štetu. U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod.

Robu je potrebno vratiti isključivo putem POSTEXPRESS kurirske službe sa naznakom da POŠILJALAC snosi troškove poštarine, uslugom danas za sutra do 19h, bez otkupnine sa podacima sa poslatog paketa. U suprotnom povrat novca neće biti izvršen.

Povrat sredstava će potrošaču biti izvršen nakon što roba bude vraćena na naznačenu adresu u obascu, u kompletnom originalnom pakovanju, neoštećena i bez vidljivih tragova korišćenja. Prodavac ima pravo da odbije zahtev potrošača ukoliko utvrdi da roba nije u ispravnom stanju, zbog oštećenja uzrokovanog nepažnjom ili neadekvatnim rukovanjem.

Povrat sredstava potrošaču će se izvršiti na žiro račun koji je naveden u obrascu. Troškovi vraćanja robe padaju na teret potrošača. Podaci koje potrošač prilaže u ovom obrascu služe isključivo za evidentiranje izmena u prometu robe i neće se upotrebljavati u druge svrhe.

Contact form