Uslovi Korišćenja

Upotrebom ovih web stranica, odnosno bilo koje usluge iz pluspokret.com ponude, prihvatate ovde navedena pravila i uslove korišćenja. Stoga Vas molimo, da uslove korišćenja pročitate i poštujete, jer ćete u protivnom, zbog nepoštovanja istih, snositi posledice propisane zakonom. Ukoliko se ne slažete s pravilima i uslovima korišćenja ovih web stranica, molimo Vas da ih ne koristite.

SADRŽAJ WEB-a

Sadržaji i servisi na pluspokret.com internet stranicama su na raspolaganju korisnicima, posetiocima i poslovnim partnerima, a prema uslovima određenim ovim pravilnikom. Sadržaj i servisi na ovim stranicama su prvenstveno namenjeni svim zainteresovanim za usluge koje se nude na našim web stranicama.

Materijali objavljeni na pluspokret.com internet stranicama su komercijalnog i informativnog karaktera, a korisnici ih mogu koristiti isključivo u lične svrhe. Svrha poketplus.com internet stranica jeste da zainteresovane korisnike informiše o ponudi poketplus.com. Sadržajem našeg web sajta želimo da omogućimo informacije i potpunu dostupnost korisnicima prilikom odabira proizvoda iz naše ponude.

TAČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA

Poketplus.com se obvezuje da preduzima sve razumne mere u pouzdanom pružanju tačnih i kvalitetnih informacija, mada ovim putem upoznajemo korisnika s činjenicom, da se greške, propusti i kašnjenja u ažuriranju podataka, mogu pojaviti i u takvim slučajevima poketplus.com ne snosi nikakvu odgovornost.

UPOTREBA DOSTUPNIH PODATAKA

Ovaj web sajt je namenjen isključivo Vašoj ličnoj i nekomercijalnoj upotrebi. Nisu dozvoljene nikakve promene, umnožavanje, distribuiranje, direktno prenošenje, prikazivanje, predstavljanje, reprodukcija, publiciranje, ovlašćivanje, prodaja informacija, softvera, proizvoda ili usluga u vlasništvu ovog web sajta.

AUTORSKA PRAVA

Poketplus je vlasnik idejnog projekta ovih web stranica. Sve softverske aplikacije na poketplus.com stranicama su u vlasništvu pluspokret. Autor svih informacija na ovom web sajtu je pluspokret. Oni sadržaji koji nisu vlasništvo Poketplus će biti posebno istaknuti i označeni.

Autorsko pravo na sadržaj koji se nalazi na Internet stranicama poketplus.com web sajtu pripadaju pluspokret. Korisnik i posetilac poketplus.com ne sme koristiti informacije u komercijalne svrhe bez znanja i pismene dozvole Poketplus. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ovaj sajt sadrži, robne marke, logotip, fotografije, materijale i informacije, uključujući tekst, grafičke elemente i video snimke koji su registrovani i zaštićeni od strane pluspokret stoga strogo je zabranjeno njihovo korišćenje bez pismene sag

lasnosti punopravnih vlasnika.

Ako primetite neke povrede autorskih prava molimo Vas da nas obavestite o tome na mejl: info@pluspokret.com, kako bi iste bile povučene sa naših stranica, ukoliko ne bi postigli drugačiji dogovor sa autorom.

Sva prava su zadržana.

ZABRANJENA ILI NEDOPUŠTENA UPOTREBA

Korištenjem ovog web sajta obavezujete da podatke i informacije, kao i bilo koje druge materijale u vlasništvu poketplus.com nećete koristiti u zakonom zabranjene ili ovim uslovima nedopuštene radnje ili svrhe.

LINKOVI KA DRUGIM SAJTOVIMA

pluspokret.com web stranice sadrže i linkove ka web stranicama koje su pod nadzorom i u vlasništvu drugih fizičkih ili pravnih lica. Ti linkovi su dostupni samo kao potencijalni izvor dodatnih i opširnijih informacija. Budući da poketplus.com nema nikakav uticaj na uredjivačku politiku drugih web stranica, ne možemo biti odgovorni za njihov sadržaj, istinitost i tačnost informacija koje se na njima nalaze.

PROMENA USLOVA KORIŠĆENJA Poketplus.com zadržava pravo promene ovih uslova korištenja web stranica u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promene stupaju na snagu trenutkom objave. Korisnici pluspokret.com web stranica su dužni da im se prilagode. S vremena na vreme posetite ovu web stranicu i informišite se o eventualnim promenama.

PRAVILA KORIŠĆENJA

Zakoni Republike Srbije su okviri, i jedino merodavni, na osnovu kojih se tumače i primenjuju pravila vezana za uslove korišćenja materijala objavljenih na web stranicama pluspokret.com. Za sva pitanja u slučaju spora, a u vezi korišćenja sadržaja sa sa pluspokret.com web sajta nadležan je sud u Beogradu.